Gastenboek 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met mij als kattenoppas aan huis? Lees hieronder de berichten van baasjes die je voor zijn gegaan.

Remco & Evelyne - personeel van Lynn & Alfi

Onze katten zijn nog jong en best eenkennig, maar Claudia wist al snel hun vertrouwen te winnen en binnen no time was het goed. Tijdens onze drie weken vakantie kregen we regelmatig een update en wisten we dat we ons helemaal geen zorgen hoefden te maken. Echt heel fijn. Nogmaals dank voor de goede zorgen! Volgende keer kloppen we graag weer bij je aan!

Vlasta & Arie - personeel van Boris

Claudia is een Aanrader! Na ons interview gesprek waren wij helemaal overtuigd, dat wij haar moesten hebben voor onze kat Boris! Verantwoordelijkheid, bereid voor hulp, attentie en liefde voor onze vierpotige- dat is Claudia! Met video's, met updated WhatsApp berichtjes konden wij genieten van onze vakantie zonder zorgen te maken, dat Boris eenzaam is !! Over een maand krijgt Boris weer een rendez-vous met Claudia! Bedankt voor alles, jij bent super!

Andre - personeel van Kat
Vanaf de eerste kennismaking had ik een goed gevoel over Claudia. Al was het maar vanwege het simpele feit dat ze mijn aanhalige kat nietgelijk aaide, maar haar eerst de tijd gaf om te ruiken. Claudia is duidelijk een professional, die ook een warm mens is. Gedurende mijn vakantie was het fijn om af en toe bericht vanaf huis te krijgen en de filmpjes van de kat te bekijken. Heel erg grappig detail: Claudia vertelde dat ze op balkon met de kat ging zitten om te kroelen. Na mijn vakantie stond mijn kat dus te miauwen en liep dan naar het balkon, om aan te geven dat ik daar heen moest en met haar moest kroelen. Wat mij betreft is Claudia de persoon die bij mijn volgende vakantie wederom voor mijn kat zorgt. Nogmaals dank, Claudia!

John & Maurice - personeel van Tommy & Tygo

Zoek je een professionele, enthousiaste en betrouwbare oppas die zelfs bij een onvoorziene omstandigheid graag helpt dan kunnen wij Claudia van harte aanbevelen

Kort na onze verhuizing naar Rotterdam waren wij op zoek naar een betrouwbare oppas voor onze twee katers Tommy & Tygo. Wat fijn dat wij via een andere kattenoppas werden doorverwezen naar Claudia! Onze katten zijn dol op haar en daar mogen wij middels foto's en filmpjes van meegenieten als wij zelf met een gerust gevoel op vakantie zijn. Op ons eigen verzoek is een paar keer per week een verslagje voldoende, maar als je dit wil zal Claudia je zelfs dagelijks op de hoogte houden.

Emma - personeel van Boeing

Wat een super service! Claudia is professioneel, vriendelijk en reageert altijd snel. Onze kater Boeing is gek op haar, ze heeft fantastisch voor hem gezorgd tijdens onze vakantie. Elke dag een fimpje/update. Ik ben heel tevreden, bij de volgende vakantie weer!

Paco & Ellen - personeel van Pixie

Onze Pixie kan soms wat eenkennig zijn naar andere mensen, wat vooral voor Pixie stressvol is als wij op vakantie gaan. Ook wil je niet steeds familie of vrienden opzadelen. Claudia bood de oplossing: kennismaking, duidelijke afspraken, alles liep soepel en ze wist binnen een paar dagen het vertrouwen van Pixie te winnen. Pixie liet het zelfs toe om geborsteld te worden! 

Mylaine - personeel van Mochi

Thank you Claudia for taking care so well of Mochi. I can see on the pictures and videos you send me that she's really enjoying your company! Thanks to you I know she's not feeling lonely during our holidays.

Mandy - personeel van Lilly & Charly

Claudia heeft tijdens onze vakantie gezorgd voor onze katten Lilly en Charly. En wat waren wij gerust! Elk bezoek filmpjes/foto's van 2 blije poezen, updates hoe het met ze ging, etc. Wij willen geen andere kattenoppas meer. 

Sarah & Jeljer - personeel van Bragi & Freyja

Beste Claudia, opnieuw bedankt voor het oppassen op Bragi en Freyja! Hierdoor konden we met een gerust gevoel op vakantie, ook deze keer zagen ze er erg gelukkig uit op de filmpjes! We gaan je zeker aanbevelen als mensen ons vragen voor een betrouwbare kattenoppas! 

Sarena & Geoffrey - personeel van Josje & Purita

Claudia, heel erg bedankt voor je goede zorgen voor onze kattendames Josje en Purita! Ze zijn niet altijd even makkelijk en het was heel fijn hoe goed je communiceerde en meedacht over hoe we de stress voor ze konden verminderen. De filmpjes en berichtjes waren heel leuk om te ontvangen terwijl wij op vakantie waren.

Meteen bij de kennismaking voelde het al goed, de poezen kwamen meteen even allebei hallo zeggen. Je ontspannen en professionele houding, maar ook je passie voor katten was meteen duidelijk. Je ervaring met lastigere katten is een belangrijk pluspunt. Je weet wat je moet doen wanneer zich een vervelende situatie voordoet. Wanneer we weer een oppas nodig hebben, bellen we je!

Nelleke & Selwyn - Personeel van Mik

Onze normaal tegen vreemden heel bange kat mik veranderde tijdens onze vakantie in een kroelkop van jewelste. Doordat Claudia weet hoe ze met Mik's schuwheid en trauma om moest gaan heeft Mik het alleen maar heel fijn gehad en dat maakte de vakantie voor ons ook een stuk fijner! 

Patrick & Gerko - personeel van Ari & Ria

Je hebt weer supergoed voor ze gezorgd, we zijn heel erg blij dat we jou daarvoor hebben. Voor ons is de vakantie veel ontspannender als we thuis zien dat alles goed gaat.Ook heel erg bedankt voor de goede info je ons toestuurde.

Tot zeker de volgende keer weer wat ons betreft. 

Karin - personeel van Obi

Het was even wennen voor Obi. Maar aan de ingestuurde filmpjes van Claudia is te zien dat hij het prima naar zijn zin had. Ik laat volgende keer Obi dus ook met een gerust hart achter onder de verzorging van Claudia. Het is mij, maar vooral ook Obi prima bevallen. Obi hoopt dat Claudia de volgende keer weer komt oppassen en spelen met zijn tijger-spring-tunnel. Nogmaals dank voor de goede zorgen. 

Inez - personeel van Goji & Misty

Wat een ontzettend geweldige kattenoppas is Claudia van Haren. Als u op vakantie gaat en een betrouwbare oppas voor uw dierbare kat of katten wilt dan kan ik Claudia zeker aanbevelen. Duidelijke afspraken en héél veel liefde voor je lieveling(en). Desgewenst contact met foto's en/of filmpjes. In 1 woord SUPER!! Een betere en betrouwbaarder oppas had ik niet kunnen wensen. Een echte aanrader!! 

Niels & Marieke - Personeel van Bing & Jip

Het was heel fijn dat Claudia onze katten kon verzorgen tijdens de vakantie. Het was prettig communiceren en ze vertroetelt de katten. Dat is ook voor het personeel extra fijn op vakantie gaan.
Je hebt aan Claudia een hele goeie oppas die je kunt vertrouwen.

Deel jouw ervaring met anderen

Vind je het leuk om een berichtje achter te laten over jouw ervaring (en die van je kat natuurlijk!) met de Katten au pair? Stuur je bericht dan via het contactformulier door zodat ik deze kan plaatsen. Jouw ervaring kan anderen weer helpen met het maken van de beslissing van mijn diensten gebruik te maken.