Wie is de Katten au pair aan huis? 

De kattenoppas stelt zich aan je voor

De kattenoppas stelt zich voor

Mijn naam is Claudia. Ik woon samen met mijn kat Mo in Rotterdam Noord (Blijdorp). Ik ben opgegroeid met katten en kan mij dan ook geen leven voorstellen zonder deze nieuwsgierige eigenheimers.

Voordat Mo in mijn leven is gekomen heb ik ruim 12 jaar samengewoond met mijn maatje Mika. Als kitten gedumpt met zijn broertjes en zusjes waardoor je vooral in zijn jonge jaren kon merken dat hij niet goed gesocialiseerd was. Vaak reageerde hij agressief uit angst wat helaas niet altijd door mensen werd begrepen. Mika is inmiddels door nierfalen overleden.

Mijn ervaring met schuwe en onzekere katten hebben ervoor gezorgd dat ik katten goed aanvoel. Ik laat het aan de kat over hoe en wanneer hij omgang met mij wil. Dit is erg belangrijk omdat een kattenoppas aan huis regelmatig aanvragen krijgt voor katten met een 'gebruiksaanwijzing'.

Om mijn kennis over katten te vergroten heb ik een module Kattengedrag gevolgd. Super leuk natuurlijk een paar dagen over katten praten, maar het was vooral ook erg leerzaam. 

In 2018 heb ik mijn baan op het HR vakgebied opgezegd en ben ik volledig voor mijzelf gaan werken. Naast het verzorgen van katten tijdens de vakanties van hun baasjes, verkoop ik ook vintage en andere leuke tweedehandsmeubeltjes. 

Wil je nog meer over mij weten dan kunnen we een afspraak maken om kennis te maken. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Social media

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle kattenstreken waar ik mee te maken krijg als kattenoppas in Rotterdam ? Volg de Katten au pair aan huis via Instagram of Facebook.

Neem alvast een kijkje in de wereld van de Katten au pair en blijf op de hoogte van alle bijzondere momenten en ontmoetingen met (nieuwe) kattenvriendjes die ik deel via Instagram (met goedkeuring van het personeel).