Wie is de Katten au pair aan huis 

De kattenoppas stelt zich aan je voor

De kattenoppas stelt zich voor

Mijn naam is Claudia van Haren. Samen met mijn kat Mika woon ik in Rotterdam Noord (Blijdorp). Ik ben opgegroeid met katten en kan mij dan ook geen leven voorstellen zonder deze nieuwsgierige eigenheimers.

Het leven van Mika is als zwerfkitten begonnen. Met name in zijn jonge jaren kon je goed merken dat hij niet goed gesocialiseerd is. Hij reageerde regelmatig anders (angstig-agressief) dan men verwachtte. Zijn gedrag zorgde ervoor dat ik hem alleen door mensen wilde laten verzorgen die katten echt begrijpen. Inmiddels is Mika 12 jaar en heeft hij nierproblemen. Hij is hierdoor een stuk rustiger en geduldiger geworden maar hij zal altijd een kat blijven met een uitgebreide gebruiksaanwijzing.  

Mijn ervaring met schuwe en onzekere katten en mijn positieve ervaringen met mijn eigen kattenoppas aan huis hebben mij dan ook op het idee gebracht om ook zelf als kattenoppas aan de slag te gaan.

Begin 2018 heb ik mijn vaste baan op het HR vakgebied opgezegd en richt ik mij volledig op mijn twee favoriete bezigheden: het verkopen van 2e handspulletjes en het verzorgen van katten tijdens de vakanties van hun baasjes.

Om mijn kennis te vergroten heb ik tevens een module Kattengedrag gevolgd. Super leuk natuurlijk een paar dagen over katten praten, maar het was vooral ook erg leerzaam.

Wil je nog meer over mij weten dan kunnen we een afspraak maken om kennis te maken. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Social media

Ben je nieuwsgierig geworden naar het leven van een kattenoppas in Rotterdam? Volg de Katten au pair aan huis via Instagram of Facebook.

Neem alvast een kijkje in de wereld van de Katten au pair en blijf op de hoogte van alle bijzondere momenten en ontmoetingen met (nieuwe) katten vriendjes die ik deel via Instagram en Facebook.

Wie weet staan er binnenkort ook van jouw kat leuke foto's op. Uiteraard alleen in overleg en met toestemming van het baasje!