Wie is de Katten au pair aan huis 

De kattenoppas stelt zich aan je voor

De kattenoppas stelt zich voor

Mijn naam is Claudia. Ik woon samen met mijn kat Mo in Rotterdam Noord (Blijdorp). Ik ben opgegroeid met katten en kan mij dan ook geen leven voorstellen zonder deze nieuwsgierige eigenheimers.

Voordat Mo in mijn leven is gekomen heb ik ruim 12 jaar samengewoond met mijn maatje Mika. Als kitten gedumpt met zijn broertjes en zusjes waardoor je vooral in zijn jonge jaren kon merken dat hij niet goed gesocialiseerd was. Vaak reageerde hij agressief uit angst wat helaas niet altijd door mensen werd begrepen. Mika is inmiddels door nierfalen overleden.

Mijn ervaring met schuwe en onzekere katten hebben ervoor gezorgd dat ik katten goed aanvoel. Ik laat het aan de kat over hoe en wanneer hij omgang met mij wil. Dit is erg belangrijk omdat een kattenoppas aan huis regelmatig aanvragen krijgt voor katten met een 'gebruiksaanwijzing'.

Om mijn kennis over katten te vergroten heb ik een module Kattengedrag gevolgd. Super leuk natuurlijk een paar dagen over katten praten, maar het was vooral ook erg leerzaam. 

Begin 2018 heb ik mijn vaste baan op het HR vakgebied opgezegd en ben ik mij volledig gaan richten op het verzorgen van katten tijdens de vakanties van hun baasjes en het verkopen van vintage meubeltjes. Vanaf maart 2022 ben ik ook parttime werkzaam bij een zorginstelling waar ik mijn HR kennis en ervaring weer goed van pas komen. 

Wil je nog meer over mij weten dan kunnen we een afspraak maken om kennis te maken. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

Social media

Ben je nieuwsgierig geworden naar het leven van een kattenoppas in Rotterdam? Volg de Katten au pair aan huis via Instagram of Facebook.

Neem alvast een kijkje in de wereld van de Katten au pair en blijf op de hoogte van alle bijzondere momenten en ontmoetingen met (nieuwe) katten vriendjes die ik deel via Instagram en Facebook.

Wie weet staan er binnenkort ook van jouw kat leuke foto's op. Uiteraard alleen in overleg en met toestemming van het baasje!